Om Yogamassage

ekoyogi.se

Ayurveda & Yogamassage

Webbshop

Ekologisk hälsa

Kusum Modak, utvecklat yogamassage

AYURVEDISK YOGAMASSAGE ENLIGT KUSUM

 

Ayurvedsk massage kombinerat med Yoga stretching är en relativt ny massage och behandlingsform, utvecklad av Kusum Modak i Indien på -80 talet. Kusum som dedikerat sitt liv till att sprida yogamassagen, arbetar fortsatt med att utveckla och lära ut metoden. Kusum har utvecklat metoden genom att kombinera sina kunskaper inom ayurveda och traditionell ayurvedsk massage med hängiven yogautövning med yogamästaren BKS Iyengar, för att skapa sin egen unika väg till yogamassage som behandlingsmetod.

 

Ayurvedisk Yogamassage är en unik behandlingsform som kombinerar djup bindvävsmassage kombinerat med yogastreching och kordinerad andning. Behandlingen sker på en madrass på golvet, massören använder både sina händer och fötter och använder sin egen kroppstyngd.

Djup bindvävsmassage hjälper till med att ta bort muskelknutor och sammanväxningar i musklerna. lindrar spänningar och förbereder kroppen för att ta emot assisterad yoga stretching.

 

 

 

 

Yogamassage enligt kroppsterapeuternas yrkesförbund

 

Yogamassage

 

En dynamisk och djupgående helkroppsmassage med rötter i yogan.

 

Massage och yogabaserad stretching stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

Yogamassage är en avkopplande men samtidigt aktiv form av massage där massage, stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa. Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi!

Yogamassage utförs på madrass på golvet, där massören använder både sina händer och fötter. Trycket anpassas till klientens muskelspänning.

 

Användningsområden:

 

Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem

Ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder

Stress och sömnproblem

Assisterad stretching är utmärkt för att hjälpa stela eller spända klienter att öppna upp och slappna av djupare än normalt.

 

Utbildningen till Ayurvedisk yogamassör är kvalitetsgranskad och godkänd av Kroppsterapeuternas yresförbund (KRY), vilket är en betydande kvalitets märkning i branchen

OBS! Sidan är under konstruktion och vissa av länkarna nedan är ännu ej aktiva. För priser och bokning online. Gå direkt till Bokadirekt.se via knappen till höger ----->

Frågor och svar om yogamassage

Funderar du på att boka en behandling men vill veta mer? Här finner du svar på vanliga frågor om ayurvedisk yogamassage. Om du inte finner svar på din fråga, kan du mejla din fråga eller ringa oss,

Priser och bokning

 

Komplett yogamassage behandling 90 min - 650 kr

3 behandlingar - 1500 kr

(priser T.om 31 Maj -17)

 

Se priser och tjänster

Utbildningen till yogamassör sker via Axelsons, som är Nordens största skola inom massage, friskvård och kroppsterapier. Utbildningen är godkänd av KRY Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

Se utbildningens hemsida och läs mer här

ekoyogi.se

Är en del av:

Eko Liv & Naturlig hälsa

www.ekoliv.nu

Grundat av:

Marek Andreasson

Ayurvedisk hälsorådgivare & Ayurvedisk Yogamassör

Kontakta oss:

 

Postadress: Eko Liv

Kulturcentrum Järna nr 4, 15391 Järna

Email: ekoliv@ekoyogi.se

Tel: 073-553 27 76

Copyright @ All Rights Reserved